Shirdi Tæt på Banegården, Budget Hoteller

Dette er den hellige hjemby Sri Sai Baba, en lille og bemærkelsesværdig by i det vestlige Maharashtra. Skønheden i sine omgivelser vil helt sikkert overskygge dens pragt. Det bliver aldrig Suraji.

Shirdi er uløseligt forbundet med byens popularitet. Det eneste sted på planeten, der bevarer et tempel i en helgens navn, er helligdommens storslåede centrum. Der er mange rejsende, der elsker at besøge Khedeet Shirdi.

Sådan kommer du til

Navnet på byen er det samme som Nainital-distriktets. Du skal gå mod Shirdi fra Chabbra og krydse fire terræner – skoven til venstre, sletterne til højre, floden til højre, luft til højre og flod til venstre.

Shirdi ligger cirka 3,5 timer fra Mumbai. Panipat er den nærmeste jernbanestation. Der er også tog fra andre dele til Shirdi.

Det berømte tempel

Templet er en århundredgammel struktur. Det menes, at hinduistiske hengivne først begyndte at rejse til khedes hellige land for omkring 2000 år siden. Det kaldes undertiden de helligestens hus«.

I dag er Shirdi, en landsby dedikeret Shiva, et af de vigtigste hinduistiske templer i det vestlige Asien. Dette enorme tempelkompleks omfatter mange helligdomme, templer og andre religiøse strukturer.

Tempelkomplekset spredes over næsten 5 hektar. Dette omfatter alle templer og helligdomme samt de marker og dyr, der anvendes til at dyrke jorden.

Tempelkomplekset kan opdeles i forskellige regioner. Hver repræsenterer en af Indiens største religioner. Vælg den bedste region til at besøge templerne, og på de rigtige tidspunkter af året.

En end-to-end-gennemgang

Shirdi Temple er i begyndelsen af en streng. Strengen strækker sig cirka 1,5 kilometer. I strengen finder du det berømteHasekagiriMonastery, Templet i Barcelona,Kumbh Mela (det hinduistiske nytår) ogMakrana HazratSalam (fyrsten af forsikringer).

Shirdi tilbyder en åndelig oplevelse, der er ulig nogen anden. Det gør den gennem sin egens egen skyld. Dette sted, der dateres tilbage til 1916, er et af de ældste pilgrimssteder i verden.

Lord Buddha levede en bemærkelsesværdig seks-dages periode af sit ekstraordinære liv

Shirdi-templet er en pioner buddhistisk helligdom og en af de ældste i verden. Lord Buddha er repræsenteret af en skinnende statue, der sidder på en gylden vogn på en sølvstand. Den gyldne gudindes farve gør idolet skinnende.

Det er 1019 år gammel.

Mange historier fortælles om Lord Buddha. En historie siger, at han var en Bodhisattva, der er i stand til at kommunikere med Visho som sin suveræne.

Han er også æret som Gautama Buddha. Dette gør det muligt at forstå hans nøjagtige plads inden for kosmologiordningen. Hver har en anden måde at fortælle deres historie.

Den knælende Buddha menes at have sin hånd indskrevet i templet gulvet sand.

The White Devi er den hengivne kvinder ved at gå gennem rensning ritualer. Rensning ritualer har til formål at rydde blokering af snavs og olie fra halsen af guddommen og fjerne det igen.

Wat Chiang Man (den højeste blandt de 7 vidundere) bør betragtes som den vigtigste i alle spørgsmål så langt theadalaungna gå.

Theada, natazuru er også tilbedt i miniature helligdomme. Theada Natazuru er afbildet sidder på aelledan (rørgulv) i selskab med tusind sultne ånd.

Renseritualer

Shirdi, Orissas territoriale hovedstad, er stedet, hvor du skal besøge. Adivasis skal renses, før de kan komme ind i byen. Tag et bad med 2 til 3 liter vand. Hvis du spiste kød, skal du tage et andet bad.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *