Sund kost – 5 grunde til at begynde at bruge Chlorella i dag

Grønne smoothies er en fantastisk måde at få dit helbred på sporet.

Tjek disse fantastiske fakta …

Chlorella er rig på vitaminerne A og B, C og D, E og indeholder også et væld af mineraler som calcium, magnesium (for blot at nævne nogle få), svovl og jern. Bandet, der omgiver stammen, er et tegn på fisken. Det kan variere fra 50 til 100 i størrelse. Chlorella kan spises rå (upasteuriseret) og Omega 3s vil danne i den oxiderede version.

Hvorfor er det vigtigt?

Lad os sige, at E-vitamin er dannet på denne måde. Vi får en anden effekt, og derfor har vi et andet resultat.

Måske har vi ikke undersøgt nok de potentielle virkninger af den oxiderede version til at forårsage visse sygdomme. Lad os tage for eksempel udtrykket “transfusion”, som er det medicinske navn på røde blodlegemer, der findes i vores kroppe. Disse celler er placeret i hjertets centrum i en lille pose.

For at levere ilt til cellerne effektivt, skal disse krydse over hinanden. Hvordan kan vi sikre, at ilt kommer til hvert område af kroppen? Dette skyldes, at røde blodlegemer er lavet af protein. Foringen af vores taske indeholder ikke så meget protein, som om det var uvenligt. Når kroppen kræver mere blod til at fylde denne pose, vil det gøre ekstra blod. Men, dette ekstra blodprodukt kan være giftige og forårsage mange sundhedsmæssige problemer.

Det er faktisk et affaldsprodukt. Så hvordan kan det hjælpe med restaurering?

Immunsystemet kan styrkes.

Det er den første på listen, og som jeg sagde ovenfor, hjælper det produktionen af røde celler. Røde blodlegemer kan bære ilt på linje, der produceres af kroppen, hvilket gør det muligt at bruge ilt i vores miljø. Røde blodlegemer “stjæle” ilt i venerne og lungerne til at gøre dette. Dette får dem til at blive forurenet med toksiner, som skal ryddes ud. Denne langsomme proces indebærer udnyttelse af ilt- og energiproduktion via nedbrydningsfødevarerne. Efterhånden som efterspørgslen vokser, så gør behovet for ilt. Derfor skal kroppen være i stand til at tage mere ilt for at holde trit med denne stigende efterspørgsel. Til disse formål er brugen af ilt fra nedbrydning af mad ret blokeret. Kort sagt, ilt ikke tvunget ind i din krop ikke bliver omdannet til brugbar energi eller affald.

Blodet vil blive tykkere først efter “takeaway” scenariet. Dette skyldes et fald i blodgennemstrømningen mod de væv, der har brug for ilt. Ilttilleveringen til cellerne stiger også, efterhånden som efterspørgslen efter ilt vokser. Dette er, hvordan ilt flow kan påvirke dit syn. Kort sagt, når ilt ikke er tilgængelig for væv, der har brug for det, begynder vævet at dø. Anæmiske babyer kan se gullige på grund af mangel på ilt.

Når ordet når væv, at der er mangel på ilt, væv aktiverer et hormon kaldet Prøv ikke dette på dit dyr Ven. Dette signalerer til dyret at slukke. Gør det ikke mod din menneskelige ven. Mennesker normalt lukke ned, når de oplever symptomer på overskydende infektion.

Du spørger måske dig selv: “Hvad?” F *** ing mange dyrs rå æg og bøffer? Der er så mange historier om ulækkert og lammende betingelser for dyr, der opdrættes til ægproduktion og næsten alle er kontrolleret eller på kontrakt med ægget producers.http://www.whoischesotcorn.com/raw-egg-info.htmlis en af internettets bedste ressourcer af oplysninger om opdrættere, æg virksomheder, og leverandører.

Kort sagt, selv om der er mange fortalere for dyrs rettigheder, er det, som jeg selv har medtaget, der udelukkende tror på dyrs rettigheder, hvad vi ved, at det ikke indebærer masseproduktion eller misbrug af æg.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *