Baccarat Regler – Strategi og hvordan man spiller – Historie i spillet

Baccarat regler er meget enkle at forstå. Antallet af spillere ved bordet bestemmer kortenes placering. Kortgiveren er den eneste person, der har kortet. Der er normalt tre muligheder for at placere indsatser ved bordet. Spillere kan enten placere indsatser på banken, spillerens hånd eller uafgjort. Du skal have en hånd, der er så tæt som ni. Hvis du har en højere værdi end ti, kan du droppe de ti for at give dig en ni-værdi. Derefter spilles en ny hånd. Du kan beholde eller kassere et kort, hvis du får en værdi mellem nul og seks. Kortets værdi er lig med summen af de to oprindelige kort. Dealeren giver derefter hver spiller to kort, et ad gangen.

Du kan omdøbe de kort, du har givet. Du kan omdøbe de kort, du har givet. Det første bogstav på et kort angiver, hvor mange gange det er blevet afspillet, mens det andet bogstav viser, hvor mange gange det pågældende kort blev trukket. Et eksempel på dette er et kort, der er blevet brugt fire gange og endnu ikke er blevet trukket fjerde gang. Du kan vælge at beholde eller kassere kortet. Kortet forbliver i dine hænder, hvis du vælger at beholde det. Kortet vil blive lagt i kassere bunken, hvis det ikke bliver brugt. Hånden er Wh Ace plus et andet kort. Du kan også have kort af høj værdi som 8 eller 9. Turn er det tredje kort, og det fjerde kort vender op og op.

Din hånds værdi bestemmes af, hvordan den skal sammenlignes med andre hænder. Hvis din hånd er mere værdifuld end andre, er det vindende ciffer det første ciffer. Floden og profit er henholdsvis det femte og sjette kort. En hånd, der er overlegen i forhold til resten, betragtes som ren. Den kongelige flush er den højeste hånd. En straight flush er mere værd.

Kortene kaldes baccarat chemin fer, små franske valsekroner chemin fer; pieve de Ferre, fransk fyrre; paire fer (et es og konge af hver samme); roulette, det engelske hjul; og baccarat det franske spil. Den franske version er forgængeren til moderne baccarat som beskrevet i 1493-udgaverne af reglerne, Comse un Exoude.

Der findes to hovedtyper af Baccarat: baccarat chemin-de-fer og baccarat route de fer. Chemin de Fer spilles med 6 kasser og 6 borde, samt en forhandler. Chemin de Fer har en større Ayre’tsue beregning, hvor hjulet udskiftes med forhandlerens sko. Chemin de Fer spilles med seks kasser og seks borde, men en dealer. Seks-dæk Baccarat foretrækkes, fordi handlingen og forhandlerens strategi er mere effektiv.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *