De syv åndelige love, der fører til succes i et liv i succes

I løbet af de sidste mange år er mit formål blevet klarere for mig. Mit formål er lykke og hjælpe andre være glade. For at være virkelig glad, er det vigtigt at forbinde med vores hjerter. Nogle mennesker vil sige, “Men jeg ved ikke, hvor svært mit liv kan være!” Jeg smiler, og forklare dem, “Afterall, jeg ved ikke, om du kan være glad, forelsket, med mit nuværende job, fordi det er arbejdsløs.”

Vi blev enige om at risikofrit bruge tid hver uge på terapi for at nå højere niveauer af bevidsthed. Vores ærlige mål er at nyde øjeblikket, være sammen med venner og slappe af. Det er vigtigt at anerkende vores overlevelse behov, vores grænser, samt hvor vi får out-of-balance hver dag vi går igennem.

Vi forpligter os til at være mere åbne og ærlige over for andre mennesker og til at lære at stole på, elske, acceptere og tilgive os selv. Over tid er vores komfortzone strakt for at give os mulighed for at få nye oplevelser i det daglige liv. Vi går steder, vi aldrig har været før. Hver dag bringer nye udfordringer og mennesker ind i vores liv. Vi er vidne til manifestationer fra det guddommelige (Giv os sindsro). Vores mål er ikke at frygte eller tvivle, men at se og opleve den virkelige verden, som den er. Dette vil give os mulighed for at vælge vores skæbne.

Vi er fast besluttet på at arbejde med den højest mulige hensigt med vores begrænsede tid. Vi ser et fantastisk mønster af synkroniciteter samt quicnos (hændelser med forudbestemt tilfældighed). Her kan vi lære altid at være klar. Vores intentioner, vores tanker og vores handlinger overskrider tid og rum. Gennem succesloven kan vi øge vores intuition. Det er muligt at vide, hvornår der sker eller foregår noget. Jo mere vi kan være bevidste om nutiden, og jo mere vi kan skabe fremtiden, jo bedre. Vi lever et fantastisk liv, og vi nyder hvert minut af det. Her udnytter vi hvert øjeblik og nyder sejren.

Du kan gøre dit liv lettere ved at anvende loven om succes dagligt. Hvis du er villig til at tage dig tid til at ændre tingene og bevæge sig i en ny retning, kan du tiltrække de ting, du ønsker. Det er nogle ting, vi har gjort i løbet af de sidste 33 år.

1. Påskønnelse &taknemmelighed – Vær taknemmelig for alt, hvad du har. Værdsætter dine succeser, din familie, hvad du allerede besidder, dit helbred og andre ting, du kan være i stand til at tænke på. Denne instinktive følelse af taknemmelighed åbner vores største åndelige talenter.

2. Retning: Har en plan og en vision. Vide, hvor du skal hen. Succesloven siger klart: “Hvis den ikke fortæller dig, hvor du skal hen, hvordan vil så vide, hvornår du kommer dertil.”

3. Sund fornuft – Personlig udvikling og vækst handler om selvforbedring. Målet er at leve et liv i kærlighed, lykke og sandhed. Dette er succesloven. fortsat vækst og stor succes. Vi skal alle medtages.

4. Karakter-Stærk karakter kan have en dybtgående indvirkning på dem omkring dig. Dine handlinger taler meget om din karakter, selvom ingen ser. Vær altid venlig og hjælpsom over for andre.

5. Vær klar på dit formål – Det er ikke altid let for dig at vide, hvad det er. Det er vigtigt at have en køreplan, før du går i gang med din rejse. Du vil vide, hvor du skal hen og kan undgå at fare vild.

6. Kreativitet-Hvis kreativitet er din passion, kan du udrette en masse ved hjælp af din tid og dine tanker. Succesloven giver os alle mulighed for at have potentialet til at nå vores drømme ved hjælp af andre. Lær at være kreativ. Give slip på dine personlige problemer og de ting, der ikke tjener dig godt, vil medføre en ændring i dit liv.

7. Courage-Med Direction lov kan du se en klar vej til at nå dine mål. Løbet af dit liv er bestemt af, hvor du vil, og hvad du ønsker. Mod er nøglen til at overvinde eventuelle forhindringer, der måtte komme din vej.

Et liv levet i ånden er fuld af lykke. Disse åndelige love succes er en fantastisk måde at starte. De hjælper dig med at definere dit formål, din mission, dine ord, dine tanker og dine handlinger for at gøre det til en succes. Disse principper kan let forstås og anvendes.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *