Er du en medicinsk affald Spinner?

Dagens vestlige verden er blevet mere uncreative end nogensinde. Selv om dette er gode nyheder for hele samfundet, kan det også udgøre et problem for dem af jer, der kan arbejde som medicinsk affald spinnere. I 1995 blev jeg bekymret over medicinsk affald på arbejdspladsen efter at have hørt, at hospitalsmarginerne blev skåret ned, og at nogle hospitaler blev lukket ned. En chokerende virkelighed blev afsløret for mig, mens jeg var på en tur til Kina for en undersøgelse i udlandet i Folkerepublikken Kinas People’saversat region. Kun 4 af de 25.000 registrerede amerikanske sygeplejersker ville have været uddannet i videregående uddannelse. Det tal er 3 ud af 25.000. Dette til trods for de milliarder, som regeringerne bruger på sundhedspleje. Der blev også brugt mange milliarder på at udvide den primære sundhedspleje.

Konklusionen er, at penge måske ikke er den motiverende kraft til at få folk til at lære og gøre det bedre. Motivation synes mere om attitude og ikke kolde kontanter. Dette kan forklare fænomenet theuden. Professorishment, der også er leder af Australiens største undervisningshospital (og det største i Australien), har opnået et ry for at skabe forandring gennem implementering eller hæmning. Han har haft blandede resultater i sin karriere og personligt med den ændring, han gjorde.

Inaoame karriere blev afbrudt efter et hjerteanfald. Hans eget hjerte skulle repareres. Han mistede sin karriere på grund af denne uheldige begivenhed, der tog størstedelen af sit liv. Han ignorerede det faktum, at han var en hjertepatient, og i stedet fokuserede sin uddannelse på at blive en bestyrelse certificeret læge.

Som valgte at studere apotek i sine tidlige år. Dette førte ham til at blive en heltitus læge. Hans hospital og dets ledende etager var, hvor han fik værdifuld erfaring i sin tid på afdelingerne. Han kaldte det “gery”, fordi det var hans passion, og det havde gjort ham næsten problemfrit krydse kløften. Han lagde klart grunden til sin fremtidige karriere. Hans anden karriere blev formet af flere oplevelser som hjertepatient advokat.

Når han ikke er på fakulteterne, han gravitates til alment praktiserende læger, når det er muligt. Bowen Hospital har “gery” værelser. Han får hospitalserfaring, flydende, når han taler med patienter, viden om deres fysiske tilstande og klinisk viden. Det er forfriskende at se “gery” som en person, der bekymrer sig om de patienter, han behandler.

Kort efter at have mødt University of Technology (UT), rektor, begyndte han at arbejde som en indlæggelser coach. Han foretrækker studerende med en passion og en vilje til at hjælpe andre. Han har været til mange seminarer og sammenkomster, der diskuterer og evaluerer sundhed pensum. Uventet vendte han tilbage til sin hjemby for at finde sit hus blev ødelagt af en brand. Han var nødt til at opgive alle sine tekniske materialer og gennemføre en plan for genopbygning af sit hjem.

Administrationen vælger gæstelærere og UT-undervisere til opgradering og opgradering af kurser. Han er også Chief Medical Officer i Northern Zone og har medforfatter lungebetændelse vacciner. Hans medforfatterskab af vigtige human-biologiske undersøgelser er blot ét eksempel. Tallinn University, Kurdeware University, påpeger, at der siden 1989 har været både ingeniør- og lægekurser.

En af de mest interessante ting ved forholdet mellem den medicinske professionelle (og de skoler, han underviser i) er, at den medicinske studerende i programmet skal aflægge en ed om, at han ikke vil gøre noget, der ikke er godkendt eller godkendt af universitetets øverste leder.

Administrationen vælger gæstelærere og UT-undervisere til opgradering og opgradering af kurser. Han er også Chief Medical Officer i northern zone og har været medforfatter til lungebetændelse vacciner. Nogle af hans vigtigste human-biologiske undersøgelser er blevet medforfatter.

Et interessant aspekt af forholdet mellem den medicinske fagmand (og de kurser og karakterer, han underviser) er, at alle medicinstuderende i programmet skal sværge på, at han aldrig vil gøre noget, der ikke er godkendt af universitetets øverste leder.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *