Hvad er fordelene ved indboforsikring?

Som en årlig sats inkluderer den årlige procentsats også det rentebeløb, du skal betale på de lånte midler. ÅOP bruges til at beregne refinansiering af boliglån og renter på realkredit og generelt til at finde den mest økonomiske rente for et lån.

ÅOP vs.

Den “imate beløb af afgifter” for alle lån er ÅOP. Dette er omkostningerne for långiver og finansieringsinstituttet du låner pengene. De gebyrer, der opkræves af långivere er baseret på det beløb, du har lånt. Beregningerne omfatter dog ikke andre gebyrer. En bank kan opkræve en årlig procentdel (ÅOP) i modsætning til et timegebyr, hvis de tilbyder en lavere sats. ÅOP kan videregives til kunderne af nogle långivere.

ÅOP er ofte det hyppigst anvendte nummer. Din ÅOP vil omfatte renter, hvis hovedstolen på dit realkreditlån ikke betales hvert år.

Det antal varer (eller “N”), der bruges til at beregne ÅOP, bestemmer satsen. Dette er den største forskel mellem per-time og per-minut satser. Den største forskel i et boliglån sats er antallet af brugte emner. På grund af sin tilstand eller alder vil en brugt bil ikke være berettiget til videresalg. Dette gælder også for de $ 10.000 investeret i efterligne Pill440 ‘sidste år. De fleste varer, der udgør et 100 procent produkt, bruges ikke længere og bliver forældede. De kan derfor kun tælles som 100%, der anvendes, når de anvendes.

Hvis du tager et realkreditlån til at købe en computer, vil det sandsynligvis omfatte adgangsomkostninger og tid brugt på at arbejde med systemet. Det samme gælder for en bil. Bilen købes med forventning om, at den vil fungere til sit formål. Selvom en bil kan betegnes som “e vinkel”, betyder det ikke, at det er umuligt at reparere og videresælge den.

Hvis du betaler en MD-sats eller sygesikringssats, bliver omkostningerne dog ikke rapporteret. Det er bedre og sikrere at have forsikring end at forsøge at få et afkast fra dem. Hvis hospitalet eller lægen rapporterer det, vil de indberette det beløb, de har betalt, og ved udgangen af hvert år vil de rapportere, hvad de ikke betalte. Selv om et hjem forsikringsselskab vil rapportere sine afgifter, vil du ikke få disse oplysninger, indtil udgangen. En indboforsikring tilbud bør være baseret på gennemsnittet af de sidste 3-5 år. Hvis du ikke allerede har, så spørg det samme forsikringsselskab til at give dig en “sø-sats”, der er baseret på gennemsnittet af tidligere 3-5 år. For at hjælpe virksomheden med at beregne gennemsnittet skal du blot tilføje linjer på kredit- og mobiltelefonregninger.

Måling af gennemsnittet

De fleste forsikringsselskaber bruger en bestyrelse til at godkende rentestigninger. De vil også se på dine kørsel optegnelser, din regning historie, og dit CPR-nummer. Normalt vil de vise dig en tendens. De vil undersøge din arbejdshistorie, indkomst, ægteskabelig status, og hvor længe du har været hos den samme arbejdsgiver. Den generelle regel er, at hvis du arbejder i nøjagtig samme branche og gøre en lignende mængde indkomst, vil de hæve satserne. Det er også værd at spørge, om der er andre faktorer, der kan påvirke din evne til at indgive et krav. De kan muligvis se dine banktransaktioner. Fordi de fleste forsikringsselskaber kræver banktransaktioner for at indgive et krav, er det noget, jeg har set mange gange.

Hvis du har dårlig kredit, kan forsikringsselskaberne ikke være i stand til at se den potentielle risiko. De vil se dig negativt. De vil bruge din kredit score til at bestemme mængden af livsforsikring, som du skal købe. Jo bedre din kredit score er, jo bedre. Din jobbeskrivelse vil afgøre, om arbejdsgiveren mener, at en person, der har høje færdigheder, uddannelse og / eller erhvervserfaring er mere tilbøjelige til at gøre mere. Derfor er de mere tilbøjelige og i stand til at tilbyde livsforsikring.

Det kunne være, at du betaler højere forsikringssatser, men har billigere dækning. I din rapport står der, at du ikke betaler dine regninger til tiden, regelmæssigt eller når som helst. Selvom de måske ønsker at reducere dine priser,

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *